YachtDatabase.com
Home
Advertisements
Yacht Database
Naval Architects
Owner's Contacts
Brokers / Dealers
Crew/Yacht list
Links
Engines
Weather

Sign On / Edit
Sign Off

Colophon
Webmaster
Contact us
Feedback
FAQ

Scandinavia


Note: Pages will open in a new browser window.
External sites are not endorsed by YachtDatabase.
If your link is missing at the list, then add it here
 Country  Language  Title  Remarks 
267daAktiv Marine Fritid, BornholmBådudlejning fra Nexø og Hundige, Trollingfiskeri, Lystfiskerferie i feriebolig på Bornholm, Laksefiskeri, Salg af Motorbåde, fiskeudstyr, Bådtrailere 
268noArctic Circle YachtingUtleie av seilbåter i Nord-Norge. Bodø (like ved Lofoten) som base. 
55489daBådcharter med skipperUdlejning af stor sejlbåd fra Århus. Båden lejes på, time, dag eller uge basis med skipper.  
269daD'angleterre II de CopenhagueVild luxus. Båden sejler i Skandinavien samt ved de russiske og baltiske kyster om sommeren. 
269daD'angleterre II de CopenhagueVild luxus. Båden sejler i Skandinavien samt ved de russiske og baltiske kyster om sommeren. 
270daDancharterDancharter formidler udlejning af både. Siden indeholder stor oversigt over udlejningsbåde i Danmark. Vil du leje eller udleje er siden uundværlig. 
276svGöta kanalUdlejning af både til sejlads på Göta kanalen i Sverige. 
273daHallberg-Rassy Charter - JIM Søferie I/SIfølge fagpressen: "JIM Soeferie I / S er ikke et upersonligt agentur - alle både ejes af JIM Soeferie selv. Dette er nu om dage en sjælden egenskab for et yacht-charter firma, men JIM Soeferie I / S er nu også registreret som et rederi. De er fuldt ansv 
273daJIM Søferie I/SUdlejning af Hallberg-Rassy og Najad både. 
274daJS BoatcharterKøbenhavn 
65289dalej-1-båd.dkHos lej en båd udlejer vi både af en høj standard og som er klargjorte og prøvesejlet inden udlejning-og som opfylder søfartsstyrelsens krav forsynet med redningsflåder. 
60560noLilleås Yacht ServicesSeilturer, seilcharter, firmaturer, båtutleie, seil/ båtopplæring og henting/ levering av båter. 
733daMaritimt Center CharterUdlejning af veteranskibe til enhver anledning. 
72836svSailon BåtuthyrningUthyrning av segelbåtar och motorbåtar - för dig som vill ha det lilla extra. 
1235svsboats.comSwedish online marketplace for yacht charter, covering bareboat, skippered and crewed charters. 
278daScancharterUdlejning af sejl- og motorbåde fra Æbeltoft. 
69217daSejl-yachten 'Skansen'Udlejning Beneteau Ocianis 500 
64884daSejlskib - Træskibe - BådudlejningUdlejning af sejlskibe, træskibe og skonnerter til firmaarrangement, familie fest og teambuilding aktiviteter samt receptioner til sejlture på sundet med middag om bord. 
279daSvendborg SejlerskoleUdlejning i Svenborg. 
267daTrollingfiskeriBådudlejning fra Nexø Havn og Feriebolig på Bornholm. En aktiv lystfiskerferie, der kan blive en lakseoplevelse i verdensklasse. 
69333daUdlejning af Bavaria 38Lej "Fru Andersen Em" for en uge og sejl i Kattegat eller Østersøen. Privatejet sejlskib som er i top stand uden fejl og mangler. 
1261deWindrose Yachtcharter G.m.b.h.Die Flotte der Fa. Windrose hat u.a. Ihre Basis in marina minde. Flensburger Förde bei Egernsund. 
80984dawww.lej-1-baad.dkBådudlejning: sejlbåde udlejes fra 27 til 35 fod til priser fra 5300kr 


 YachtDatabase Copyright © 2018 Disclaimer