YachtDatabase.com

Neptunus 156, Built 1993, Price 1,995,000 DKK


Reference: 88412

Boat
L.O.A.:16.6 m
ColourHvid
TonnageUnknown
ConditionVery fine
Engine
EngineVolvo Penta Tamd 122
Motor year1993
Motor hours1250
FuelDiesel
Power960 hp
Drive
DriveShaft
Drive year-
Drive hours-
Navigation
Compass
Log
Echo sounder
Wind indicator
Anemometer
GPS
Plotter
VHF-radio
Self steering gear
Fishfinder
Radar
Cockpit
Flybridge
Hood
Sprayhood
Cockpit telt
Cockpit cushion
Cockpit table
Inboard
Heat
Cooling box
Refrigerator
Galley
Cooker
Oven
Fresh water
Hot water
Toilet
Holdingtank
Radio
TV
CD-player
Accessories
Anchor
Liferaft
Dinghy
Fenders
Life ring
Winter rest
Winter tarpaulin
Fire extinguisher
Trailer
Miscellaneous
Batteries
220V shore-power
Guardrail
Bathing ladder
Swim platform
Windlass
Bow propulsion
Flaps, electro/hydraulic
Interior fitted at yard
Description
Neptunus 156 Motoryacht

Meget egnet til beboelse. Eventuelt med bådplads i Nordsjælland.

En meget velholdt Neptunus 156 bygget i Holland og hysterisk gennemgået og opdateret med hele 1200 arbejdstimer i 2020 og en anseelig udgift til dele. Derfor den annoncerede pris.

1 ejer i Frankrig, men det meste af sin tid med anden ejer i Holland som har sejlet i ferskvand og de kun 1150 motortimer for det meste af tiden har været med ca. 8 knob, således har der ikke været belastede motortimer. Ved de 8 knob har båden et dieselforbrug på 18 liter i timen for begge maskiner.

Motortimer efterår 2020 er 1250.

PRIS:Kr. 1.995.000 EURO: 267.000

MOTOR: Volvo Penta Tamd 122  2 x 480 hk diesel med aksler.

NAVIGATION: Ny 2020 Raymarin Hybridtouch Gps navigator med kortplotter og ekkolod også på flybridge, Ny 2020 Raymarin Evolution ACU300 autopilot med det nye EV kompas sensor samt med P70R betjenings enhed også på flybridge. Denne pilot kører i denne båd med en stor hydraulisk constant running pump som er mere almindeligt i store yacht og erhvervsfartøjer. Denne pilot holder båden præcis på den planlagte kurs. Ny 2020 AIS modtager koblet til kortplotterne. Simras RS82 Vhf radio også på flybridge. Ny 2020 antenne til Vhf radio, i samme størrelse og design som den nye 2020 antenne til AIS modtageren, elektronisk VDO kompas.
Alle motor instrumenter og voltmeter ure, brændstof målere samt vandmåler er udskiftet til nye i hvide med krom kant og LED belysning 2020. Også følere er skiftet år 2020.
Nye CNC skåret instrumentpaneler med nye kontakter år 2020 og med plads til 3 stk. IPad nedfældet i panelet. Disse 3 IPad kan fungere sammen med Raymarin Gps kortplotteren. Dette betyder, at du kan have 4 stk. plottere kørende samtidig, eller gå på nettet eller hvad du ellers har lyst til med den alsidighed en IPad har.
2 stk. bak kamera nye 2020, 1 til når du lægger båden til og som dækker agter af båden, samt 1 der dækker farvandet bag båden så du ikke skal kigge bagud efter den bagfra kommende trafik når du sejler.

ELEKTRISK UDSTYR: Landstrøm, Victron 60 amp. automatisk batterilader, Ny 2020 Victron Energi Batteri Monitor der viser forbrug, resterende batteri kapacitet ovs, Mastervolt 24/230 volt inverter, der automatisk kobler til hvis landstrømmen tages fra, således at der er 230 volt strøm til stikkontakter og udstyr hvis båden sejler, Alle stikkontakter og afbrydere (51 stk.) er skiftet til Gira kontakter og afbrydere i 2020, Fischer Panda Super silent technology 7,7 kw 220 volt generator med lyddæmper på udstødning.
2 stk. 230 amp. batterier til forbrug nye 2020, 2 stk. 200 amp batterier til start kreds. På denne kreds, og tæt på bovpropellen er der også koblet 2 stk. nye 100 amp. batterier i 2020. Disse 2 hjælpebatterier til bovpropellen er koblet via et automatisk skillerelæ til startkredsen.
Bovpropel samt stern propel er med nye joystick betjening ved styreplads samt flybridge i 2020 samt med ny trådløs fjernbetjening også i 2020.
Nye elektriske fuldautomatiske og meget støjsvage toiletter fra Vetus som er integreret så de ikke står frit. Nyt elektrisk kraftigt LED søgelys på targabøjle med trådløs fjernbetjening ny 2020, elektrisk ankerspil, 60 liter stor varmtvandsbeholder opvarmet af motor eller 230 volt, Nyt 2020 meget kraftigt dobbelt horn i rustfri, 12 volt cigartænderstik samt usb stik ved styreplads samt på flybridge i 2020.

RADIO & TV: 48 tommer faldskærms smart tv i salon nyt 2020, 24 tommer faldskærms tv i owners cabin med skjult lednings føring nyt 2020, Alpine stereo i owners cabin nyt 2020, Alpine stereo på flybridge nyt 2020 med nye højtalere nye 2020, Stereo med nye EV kvalitets højtalere i salon i 2020.

ALARM SYSTEM: Ny i 2020 Gps tracker/Alarm over lanterner samt horn og med rumføler og ryste sensor monteret år 2020. Hvis båden bliver flyttet bliver der sendt besked til mobiltelefon samt hvis båden modtager stød eller uønskede personer indtræder i båden bliver der ligeledes sendt besked om hvilken hændelse der er sket. Båden kan trackes via GoogleMap og sender selv besked hvis den bliver flyttet og om hvor den er.

VARME: Eberspecher 8 kw termostatstyret diesel varme med ekstra 24 volt boostfan samt udtag overalt og med defroster til frontrude med ekstra regulerbar 24 volt ventilations fan. 2 stk. udtag i salon, udtag i køkken, udtag i owners cabin, udtag i forkahyt samt udtag i begge badeværelser. Ny 2021 10 kw Isotherm Varmevæksler/defroster monteret over motorvarme til ekstisterende varmekanaler.

PANTRY: Stort køkken med lofthøjde på 220 cm. og med god skabsplads med ledlys, marmor gulv og bordplade, ny 4 zoners induktions kogeplade, ny dobbeltvask, nyt blandingsbatteri, nye skabslåse og greb i krom, nye led lys i loft samt over vindue i krom, nye Gira stikkontakter og afbrydere, nye plisse gardiner med mørklægning, stort køleskab med separat fryser og ekstra ny fryser i depotrum, opvaskemaskine, ny dobbelt affaldsspand, ismaskine i salon.
Ny special lavet trappe som er længere end den originale med dybere trin for nemmere gang med ny indirekte led belysning med korrespondance.

EKSTRA: Hydraulisk 250 kg landgangsbro med trådløs fjernbetjening, teak på badeplatform og teak på trin til sidedæk, heldækkende kaleche til agterdæk med nye vinduer 2020, nye cover til front og front sidevinduer 2021, suncover til alle vinduer (du kan se ud og de giver lys ind, men du undgår at solen varmer salonen op), Ny bruser på badeplatform med kold og varmt vand, aftagelig stige i rustfri og teak til side dækkene. Alt teak slebet og olieret i 2020, nye inspektionsdæksler til flybridge 2021.

NYT ÅR 2020: Båden har i år 2020 gennemgået en omfattende gennemgang overalt samt opdatering. Der er brugt hele 1200 arbejdstimer på fornyelser og gennemgang og et anseeligt beløb i disse opdateringer samt nyt udstyr.
Alt el er gennemgået og meget udskiftet. Alle dørhåndtag er skiftet til nye i krom.
Alle lamper overalt i båden er udskiftet til nye i krom og monteret med LED lys. En del med lysdæmpning og indirekte belysning. Alle skabe og skuffer (71 stk.) har fået nye låse/greb i krom.
Nye motorinstrumenter med følere, nye instrumentbræt CNC skåret også på flybridge, Nye gennemføringer til varmen også til de 2 badeværelser.
Nye Hella lanterne overalt, nyt Hella ankerlys med mere.

OWNERS CABIN NYT 2020: Nyt speciel syet cover til madras, ny specialsyet topmadras, lamelbund til madras, nye led lamper i krom, ny indirekte led lys over vinduer samt under seng med lysdæmpning, nye Gira stikkontakter og afbrydere, ny Alpine stereo med bluetooth, nye skabslåse i krom, nyt faldskærms tv med skjult ledningsføring, nyt el varmepanel med skjult ledningsføring, nye plisse gardiner med mørklægning, nyt kvalitets gulvtæppe.
Owners cabin har ud over varme udtag fra oliefyret og el varme også aircondition som også kan lave varme.

FORKAHYT NYT 2020: Nyt speciel syet cover til madras, lamelbund til madras, nye led lamper i loft i krom, 2 stk. nye led lamper ved hovedgærde i krom, ny indirekte led lys over vinduer med lysdæmpning, nye Gira stikkontakter og afbrydere, nye skabslåse i krom, nye plisse gardiner, nyt kvalitets gulvtæppe.

TOILETTER NYT 2020: De 2 badeværelser har nye nedfældede vaske, nye design blandingsbatterier, nyt termostat blandings batteri til bad, ny bruser, nye håndklæde varmere med skjult lednings føring, nye mørklægnings speciel lavede rullegardiner, nye speciel lavede spejle, alle fuger er nye og begge badeværelser har marmor sten gulve og marmor bordplader som er imprægneret i 2020. Nye led lys i loft samt indirekte belysning over vask, nye Gira kontakter og afbrydere, nye skabslåse i krom, nye Vetus integrerede meget støjsvage elektriske fuldautomatiske toiletter med soft close sæder. Disse toiletter kører med ferskvand skylning, ny pumpe med ny afløbsboks til badevand 2021.

KØKKEN NYT 2020: Ny 4 zoners induktions kogeplade, ny dobbeltvask, nyt blandingsbatteri, nye skabslåse og greb i krom, nye led lyse i loft samt over vindue, nye Gira stikkontakter og afbrydere, led lys i skabe, nye plisse gardiner med mørklægning.
Ny special lavet trappe som er længere end den originale med dybere trin for nemmere gang med ny indirekte led belysning med korrespondance.
Gulve i marmor og bordplader i marmor som er imprægnerede i 2020.

SALON NYT 2020: Nye led loftlys i forkromet, indirekte led lys under vinduer i salon og ved styreplads/dinette med lysdæmpning, nye Gira stikkontakter og afbrydere, nye EV kvalitets højtalere, nyt rødt led lys til brug ved sejlads, nye speciel lavede plisse gardiner til vinduer i salon samt det store indgangs dørparti, den store sofa i salon er hævet op til en højde, hvor der er mulighed for at se ordentligt ud af vinduerne, samtidig er det nye sofa bord justerbart både i højden samt ud fra sofaen, så det kan bruges som lavt sofabord, eller som spisebord hævet og tæt på sofaen, og samtidig med det er hævet, fungerer det også som spisebord til de 2 flytbare stole, der nu efter sofaen er hævet, har samme højde som sofaen.
Den øverste rundsidde gruppe/dinette er ligeledes hævet op til en højde, hvor der er mulighed for at se ordentlig ud af vinduerne, og som hermed giver en fantastisk overblik ud af sidevinduer samt frontruder, og her er ligeledes nyt bord som kan justeres i højden.
alle sofaer samt styresæde er ombetrukket i læder. Nye kvalitets gulvtæpper, vinduesrammer har været afmonteret og vinduer har nye fuger.

FLYBRIDGE NYT 2020: Nyt instrumentpanel med nye kontakter, nyt kraftigt cover til instrumentpanel, nyt rat med nyt kraftigt cover, 2 stk. nye styrestole med nye konsoller som er justerbare, nyt kraftigt cover til styrestole, ny stor siddegruppe/hjørnesofa og kraftigt cover til denne. Sofaen kan vippes med opbevaring plads under, nyt bord med nyt konsol der er justerbart, nye led lys der oplyser gulvet, nye led Lys i targabøjle, ny tv antenne på targabøjle, nyt led søgelys med trådløs fjernbetjening på targabøjle, nye bak kameraer på targabøjle, nye antenner på targabøjle, nyt rustfrit kraftigt dobbelt horn på targabøjle, alle fuger nye på flybridge, nyt Alpine stereo med nye højtalere og ny vandtæt indbygnings boks.

MOTORRUM/DEPOTRUM NYT 2020: Ny trykvands pumpe til ferskvand 2021, ny lænse pumper med nye niveaukontakt, motorrum samt depotrum og iøvrigt resten af båden renset og nymalet, Nye skridsikker gulvbelægning i agter depotrum, olie og filter, empeller med mere skiftet på motorer, gear samt 230 volt generator, nye led lys, nye batterier til forbrug, ny ekstra fryser, vaskemaskine.   

INDRETNING: Stor båd sammenlignet med andre 56 fods både med virkelig meget plads. Stort agterdæk overdækket og med fuld kaleche, nem opgang til sidedæk, som er meget bredt og sikkert af færdes på grundet det meget høje og tykke søgelænder.
Nem adgang via stort dørparti til den store salon der har 2 plan. Da der ikke er integreret trappe til flybridge, er salonen meget lys grundet glasdør partiet er større, og efter sofaerne er hævet er der et rigtigt godt udsyn. De 2 sofaer giver rigtigt meget siddeplads kombineret med de 2 flytbare stole, uden at man på nogen måde føler at der mangler plads.
Nedgangen til kahytter og køkken er opdateret med en ny længere trappe med dybe trin der virkelig har givet en nem adgang i forhold til som den var før.
Da denne båd er en 2 kahytters version, har den hermed et meget større køkken end de andre modeller, og owners cabin kan hermed være i midten af båden og giver en rigtig fin kahyt hvor man ikke føler sig indelukket og med rigtig god skabsplads. Owners cabin har sit eget toilet med separat bad.
Owners cabin og køkken har en lofthøjde på hele 220 cm. Fra køkken er mellemgang med skab til forkahyt med dobbeltseng og eget toilet.
I hele båden er der mange gode skabe, i alt 71 skuffer og skabe, og under senge, sofaer og sæder er der meget opbevaring plads.
Fra agterdæk er der opgang til den store flybridge der måler 4.5 x 3 meter i gulvareal.
Igen fra agterdæk er der nedgang til depotrum i hele bådens bredde og med vaskemaskine, ekstra fryser. Her er også adgangen til det store motorrum med en plads som jeg sjældent har set.
Et ekstra depotrum er der fra køkkenet. Dette depotrum nås ved at løfte den hydrauliske trappe og dette rum måler hele bådens bredde.
Fra stor luge på agterdæk er der nem adgang til det store depotrum helt agter i båden hvor vaskemaskine, ekstra fryser, ladere og invertere med mere også sidder. Via dette depotrum er der dør ind til det store motorrum.
Overalt har båden været gået igennem og gjort ren, og ved hver en luge der løftes er der rent og helt tørt. Det er sjældent jeg har set en båd der er tør overalt.

Om du vil have et sommerhus på vandet eller en helårsbolig så er denne båd et fint valg. Den har så meget plads på grund af dens indretning i forhold til så mange andre både, at man ikke kommer til at føle sig klemt.

L: 16.60 m B: 4.75 m D: 1.30 m
24500 kg.
000 liter diesel. 1000 liter vand.

© Foto af Jan Wulff Møller
Alle fotos er beskyttet af loven om ophavsret og må kun benyttes efter skriftlig tilladelse
Reservations
-
Located
Address-
Region
Advertiser
Name Dansk Yacht Import
Address -
3250 Gilleleje
Denmark
Phone 22251100
E-mail E-mail

Date for latest update 15 September 2021

Back Is this item sold? Notify the Webmaster